Ponudba
Kulinarična ponudba
temelji
na slovenski kuhinji z velikim poudarkom tradicionalnega
nedeljskega kosila h kateremu prištevamo govejo juho, pečenko, pražen krompir, solato in
sladico…. V dopoldanskem času med tednom postrežemo z malico
kot je: goveji golaž, pasulj s klobaso, pečena svinjska rebrca, ričet
z mesom, bograč, testenine, ocvrt sir, dunajski zrezek……..
V hladnejših dneh pripravimo kmečko pojedino, krvavice, pečenice, klobase, kislo zelje in repo. Zraven se priležejo ajdovi ali beli žganci s krompirjem.
Krhki in kvašeni flancati, špehovka, pehtranova in orehova potica, torta, buhteljni, jabolčni zavitek pa so del ponudbe, ki so vezani na praznične dni.
Seveda ne gre brez dobre vinske kapljice, ponujamo tri vrste odprtih vin cviček, briško belo in teran.
V hladnejših dneh pripravimo kmečko pojedino, krvavice, pečenice, klobase, kislo zelje in repo. Zraven se priležejo ajdovi ali beli žganci s krompirjem.
Krhki in kvašeni flancati, špehovka, pehtranova in orehova potica, torta, buhteljni, jabolčni zavitek pa so del ponudbe, ki so vezani na praznične dni.
Seveda ne gre brez dobre vinske kapljice, ponujamo tri vrste odprtih vin cviček, briško belo in teran.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |